onsdag 21 december 2011

GOD JUL

Eftersom styrelsen ignorerar medlemskontakt så tar jag mig friheten att önska alla i Skå flygplatsförening en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR. Låt oss hoppas att 2012 blir ett bättre år än 2011.

Förslag till nyårslöften;

Jag lovar att inte ljuga
Jag lovar att inte förtala
Jag lovar att inte mygla
//Tomten

4 kommentarer:

  1. Jag behöver inte lova det där för jag har inte gjort något av det under det gångna året. Dessutom vet man ju hur det ofta är med nyårslöften - de brukar ju hållas i en vecka, sedan återgår man till det gamla vanliga. Men ...
    Gott Nytt År!

    SvaraRadera
  2. För dom som redan är fullkomliga finns det förstås inget utrymme för nyårslöften - kanske ändå - "Jag skall vara ödmjuk"

    Gott Nytt År från oss alla till er alla!

    SvaraRadera
  3. Gott nytt år, Skå!

    SvaraRadera
  4. Ja, nu är det snart slut på detta år 2012 och inget händer på Skå när det gäller hangarer. Medlemmarna får inte ens längre några mötesprotokoll utskickade. Årsmötesprotokollet från i mars 2011 skickades ut efter påstötning först den 29 september tillsammans med tre stycken styrelsemötesprotokoll. Det kom alltså nästan sex månader för sent. I år har vi inte heller fått några protokoll - det är nu nio (9) månader sedan årsmötet hölls och fortfarande inget protokoll utskickat. Några styrelsemötesprotokoll har inte heller kommit men det kan bero på att man inte längre håller några protollförda möten. Man kanske håller icke protollförda möten så att man inte behöver redovisa för medlemmarna vad man håller på med.

    SvaraRadera