torsdag 31 oktober 2013

Självdöd?

Rubriken avser inte denna blogg, utan flygfältet...

Alla vet att allmänflygfältsfrågan i Stockholmsregionen är död. De flygare som fanns på Tullinge, Barkarby och nu även Bromma har skingrats för vinden ut till avlägsna fält och kvar inom rimligt avstånd finns bara lilla Skå-Edeby.
Ingen har någonsin förväntat sig att Skå skulle vara lösningen för alla, men nog kunde väl fältet tagit emot några fler? Det är många som sökt sig däråt, men mötts av kalla handen.

Nu har fältet, som väntat, fått fortsatt förtroende av kommunen för verksamheten och då kan man ju hoppas på ett uppsving med glada flygare som njuter av sin hobby, men vad finner man? Jo, ett närmast öde fält utan några som helst aktiviteter! Det förefaller som om alla har ledsnat och sökt sig bort eller gått under jorden.

För att ett fält ska leva måste det finnas medlemmar som är engagerade och en styrelse som driver på verksamheten. Detta saknas på Skå-Edeby för närvarande. Om inte denna nedåtgående spiral bryts så kommer fältet att självdö! Låt inte detta ske, utan starta istället om med nya krafter och en styrelse värd namnet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar